Mat med hantverksskicklighet

Kvaliteten på maten blir allt viktigare. Hantverksskicklighet och djurens hållning blir ett krav för konsumenter och samarbetspartners. Därför satsar man allt mer på familjeföretag som exempelvis Familjen Snellman som sedan 1951 gör köttprodukter och korv på hög kötthalt och med kvalitativa råvaror.

En föregångare till många av dagens varumärken

Det sägs att Familjen Snellman är en föregångare eftersom man alltid stått för god kvalitet och hantverk. Att använda bra råvaror, kött och omtanke när man gör olika köttprodukter, gör att familjen Snellman kan kalla sig en föregångare och en inspirationskälla till många av de nutida livsmedelsvarumärkena.

Att äta sunt blir allt viktigare för att klara av dagens utmaningar och få ett längre och lyckligare liv. Detta gäller all typ av mat, hemlagat som färdig mat. En större del väljer att äta vegetariskt och det har också gjort att våra matproducenter börjat fokusera på köttfria alternativ men som ändå ger en god smak.

Vad menas med hantverksskicklighet?

Hantverksskicklighet betyder inte bara att man står och gör vackra saker, det har också att göra med omtanken och känslan av hur man tillverkar något. När man talar om hantverksskicklighet för matproducenter betyder det således att företaget lägger ner själ och hjärta på att ha de bästa råvarorna och använda bra kött från djur som vuxit upp på ett fint sätt.

Mat och hälsa